Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

April 23, 2015

E-BOOK SULUNG ~ APA DAH JADI?


                  Hai hai  hai!!!!!

                 Lamanya  tak merapu kat sini. Teaser-teaser pun dah lama  tak bertepek  kat sini  kan? Takpe, kali ni  bukan teaser. Tapi  saya  ada  baby  baru. Baby yang ni  spesel  sikit  sebab dia  tak  boleh dipegang tapi  boleh dilihat  dan dibaca.

              Alhamdulillah berkat  tunjuk  ajar  beberapa  orang  kawan dan abang Google, maka baby  ebook yang pertama telah berjaya saya hasilkan. Kenapa  tak keluarkan dalam versi cetak? Siapa kata tak  keluar? Inshaa Allah,  kalau  ada rezeki merasalah kita  semua  peluk Abang Joe  dalam versi  cetak.  Bila? Itu  saya tak berani  nak janji. Sama-samalah kita  doakan yang terbaik untuk  Abang  Joe  ya.

          Kalau ada  yang berminat  nak memiliki  Abang Joe  dalam versi 'tenung ' ni, bolehlah baca semua  maklumat yang tertera  kat  dalam gambar  tu. Senang, murah dan cepat. Harap sangat  korang dapat  sokong usaha  pertama saya  ni. Masih banyak lagi cerita-cerita  yang belum keluar  dan saya  memang sangat tak sabar  nak bagi  korang  baca cerita-cerita tu.  Cewah! Macamlah  best sangat  cerita-cerita tu  kan?

             Terima kasihlah pada  yang  dah beli. Mudah-mudahan  Allah membalas  segala  budi  baik  korang dengan anugerah  yang setimpal. Tanpa  korang, makcik montel  ni  mungkin masih berangan sorang2 aje  kat  rumah sambil gunting lada  kering untuk  buat  sambal  nasi  lemak. Hahahaha! Merapu  sudah!

        Oklah, sampai  sini dulu. Jangan lupa  untuk  miliki  Abang Joe  dalam versi  ebook ya. Tatataaaaaaa!!!!


Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.