Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

November 06, 2015

ANAK ANGKAT PERTAMA (MININOVEL) SUDAH MUNCUL!!


     

      Dulu  tajuknya  HANYA  ANGKA. Disebabkan dah lama kena peram, jadi  saya  tukar tajuknya  untuk  lebih nampak  komersil.  Cewah! Komersillah sangat kan?

     Kenapa  mini  novel? Sebab saya  ni  memang gelojoh.  Nak  tunggu  novel keluar  memang lambat  lagi. Memandangkan dah terlampau  banyak  novel-novel  yang  lebih  best  dari  novel saya, maka saya  buat-buat  berani mengeluarkan satu  mini novel.  Manalah tau ada rezeki, pembaca  terbuka  hati  nak  beli  anak angkat  pertama  saya ni.

     Cerita  ni  mengisahkan apa?

     Ini  cerita  yang bertemakan kekeluargaan.  Biasalah, IZMA  QAHIERA memang suka tulis  cerita  yang macam ni. Bagi  saya family is everything. Kerana restu kedua-dua  orang tua  sayalah, diam tak diam tujuh  buah  hasil  merapu  saya  dah keluar  dalam tempoh  masa 2 tahun. Tiap-tiap  hari bila  bangun tidur  mesti  tampar  pipi  sendiri sebab memang tak sangka, dah tujuh? YES! Dah tujuh  Shima!!! Alhamdulillah...

   Okey back to  the  track...

   Ini  cerita tentang Izzah yang kahwin pada usia yang muda. Tapi  tumpuan cerita  ni  bukan pada  Izzah.  Tapi  pada mak  dan bapa  mertuanya. Tak sangka pula dalam diam Haji  Lajis  dah syok dengan mak  Izzah.

    Kalau  APA DAH JADI?  kisah Joe  bercinta  dengan wanita  yang sudah berusia, kali  ni  kisah orang tua  pulak bercinta. Berjaya  ke  tak  kisah ni  menambat tumpuan korang untuk  terus  baca  buku  ni  hingga  penamat? Jawapannya korang kenalah beli  dulu  dan lepas  tu feel free  to  komen.

    So, kalau  ada  yang berminat nak order  boleh PM saya  di  FB Izma Qahiera atau  boleh WhatsApp kat nombor  ni 011- 1546 7261.  Ada gift dan 'cop spesel' menanti  korang.



.

.
.

.

.

.

.

.

.
.