Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

January 01, 2012

Tahun Baru dan Tahun Lama....

 Semalam baru hubby tanya aku apa azam tahun baru...lambat aku nak jawab soalan cepu cemas tu sebab seingat aku la...azam 2011 tak sampai separuh pun yang terlaksana...2012?

Asalamualaikum pada kengkawan yang masih setia follow blog aku nih...

2012 ni aku x mau letak azam yang mcm dulu2 ..Tapi tahun ni aku nak pasang niat...errrrr...azam ngn niat tak sama kan...ki ki ki...Niat aku adalah..

~ aku nak majukan lagi bisnes yang dah 7 bulan aku usahakan ni.Kalau blh aku nak cari kedai yang sederhana besar ..( Hmmmm...ada sesapa yang boleh tolong ? hi hi hi)

~ aku nak cuba setelkan semua hutang piutang kengkawan mahupun sedara mara...hmmm..walaupun niat yang ni agak peribadi sket tapi aku nak share gak ngn korang..." Hutang WAJIB dibayar " kalau kita mati nanti roh kita akan terawang2 disebabkan hutang ni tau...ceh! nak jadi ustazah lak!

dan aku mohon ribuan ampun pada semua kengkawan dan sedara - mara yg telah banyak disusahkan oleh aku sepanjang tahun lepas dan juga tahun sebelumnya...aku pohon doa restu korang semoga rezki aku murah tahun ni ...so blh la aku bayar hutang2 korang sikit2 ye...aku sayang korang suma dan semoga Allah memudahkan urusan , memurahkan rezeki korang sepanjang tahun ini...

SELAMAT  TAHUN BARU SEMUA!!!!!!!

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.