Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

November 21, 2014

BABY KETIGA SUDAH KELUAR!!!!!



Alhamdulillah!!!!!!

Setelah  lama menanti, akhirnya  Abang Kamal  keluar  juga.  Korang  ingat lagi tak  cerita  apa  ni? Kalau  tak  ingat, boleh  baca  sebahagian dari  bab-bab cerita  ni kat  sini. Cari aje  di  bahagian post sebelah  kiri ni.

Ada yang nak  order? Nak tak kalau  kat  buku  tu  ada  sign besar-besar budak  montel ni? Kalau  berminat  nak  beli boleh terus PM  saya  di  FB. Cari FB yang ada gambar cover buku ni.

Cepat!!!! Siapa yang order  dalam masa terdekat  ni  bukan saja akan saya  tenyeh  TT  besar-besar kat  buku  tu. Malah akan dapat  gift. Apa giftnya? Shhhhhhh.... korang kena  orderlah dulu,  baru  tahu.. heheheh. Cara nak bayar pula? Okey!!! Semua info ada kat  bawah ni.



So?? Tunggu  apa lagi? Korang  tak  nak order online? Nak  jumpa  terus  dengan puan  penulis  yang  bam bam  ni? Bolehhhhhh.. Kita  jumpa  di  majlis perasmian buku  ni  pada 6 Disember 2014 nanti. Tempatnya? Sabar ya..  Program yang tu  saya  akan update kemudian. Sekarang  ni  kita  ambil  order online dulu. Ok bye!!

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.