Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

May 18, 2013

Langkah Pertama

Assalamualaikum ...

 Achooo ! Fuh lama betul tak mengemas blog ni ... bukan setakat bersawang ... orang tengok pun dah naik seram ..he he  ... Sorrylah kengkawan .... bukan tak ada masa nak hapdet blog ni , tapi tak ada cite yang best nak di share .. biasa2 je  .

Post ni adalah yang terkini untuk tahun 2013 ..  Korang ingat lagi tak cite pasal e- novel aku kat blog yang lagi satu tu ?


Bermula dengan hanya suka2 je akhirnya aku memberanikan diri untuk menghantar karya tu ke beberapa buah syarikat penerbitan .. setelah beberapa bulan menanti ...



Novel sulung aku sudah berada di bawah penilaian pihak Kaki Novel ...  sebagai intronya... sebahagian daripada ceritanya boleh dibaca kat  website  Novel Melayu Kreatif .. Semoga satu hari nanti Novel ini akan berada di pasaran Insha Allah .. Pada kengkawan aku mohon sokongan korang semoga bakat ni tak terkubur macam tu je ...


Ha ... kat atas ni teaser untuk Bab1 ..korang boleh baca cerita penuhnya kat sini :)


Teruskan pembacaan ke Bab 2 ...Siapa mamat yang langgar Fatin ?


Ok .. untuk makluman kengkawan , setiap minggu Novel Melayu Kreatif akan upload setiap bab yang terkandung di dalam Izinkan Aku Bahagia ..jadi jangan lepaskan peluang untuk membaca episod seterusnya di minggu akan datang !  Segala sokongan kalian diiringgi dengan jutaan terima kasih!

Happy reading!!!!

Okay , meh kita kasi keluarkan sikit teaser untuk Bab 3 dan Bab 4 ...kasi suspen sikit..he he




.

.
.

.

.

.

.

.

.
.