Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

August 29, 2011

LEPAS GIAN!!!!

aduhai lama betul aku x merapu kat blog sulung aku nih. first 2 sekali aku nk mintak maap lah ada kengkawan yg sentiasa mengikuti perkembangan blog ni  yg agak "menguncup" 2 bln kebelakangan ni..Banyak cite aku nk share ngn korang tapi x der masa yg boleh dicurik utk aku merapu brg seminit dua kat sini...Ini pun sebab dh balik beraya kat kampung ...bila ternampak je laptop mak , tetiba gian nk mengetuk keyboard dtg...so pada kengkawan yg nk tau apa yang aku buat sepanjang 2 bulan lps ..korang scroll u je lah blog en3 ni yek...ha ha ha ...
Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.