Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

June 16, 2011

Nasi Lemak Vs Nasi Ayam

Hai kengkawan , 

aku mencurik - curik masa utk menghapdet blog sulung aku ni sambil merapu sekali kat blog novel . Kesibukan melanda tak jadi jadi penghalang aku utk merapu kat blog ni.

Alhamdulillah bisneS yg baru 2 minggu aku ceburi ni berjalan lancar , walaupun ada masa untung banyak , ada masa untung sikit . Tapi memang puas hati. Thanks jugak pada family dan kengkawan yg bnyk bagi semangat. Especially my Mr. Hubby. Dia pun dh pandai masak nasi lemak kukus. he he he 

Skrg ni aku dh menambah menu dalm bisnes makanan aku ni . Aku jual nasi ayam kukus . Resepinya adalah resepi dari air tangan sendiri. Dan hasil jualan nasi ayam ni sangat mengujakan . Dan Alhamdulillah dah ada tempahan katering yang di buat untuk nasi ayam kukus ni. Hrga masih dalam rundingan .

Apa yang paling aku suka...Disebabkan kurang rehat  dan kurang membuta...berat badan aku dah susut sebanyak 5 kilo!....SANGAT SUKEEEEEE.....
Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.