Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

April 28, 2011

Jom Join Bloglist Jamal

Pagi tadi masa aku membelek2 Nuffnang , tetiba ternampak lak  member Innit yang sorang nih..So terasa mcm nk mencuba nasib .Manalah  tau kan kot2 ader la rezki anak - anak,tergerak lak hati Jamal ni nak menyenaraikan blog aku kat dlm bloglist dia..

Bagi kengkawan yg dh follow blog aku ni pasti sedia maklum yang blog aku adalah tentang kehidupan seorang wanita , anak dan isteri yang berbadan XXXL...Susah, senang , suka dan duka menjadi XXXL nih..

So bagi kengkawan yang nk berminat nak menambah pendapatan macam en.jamal kita ni boleh la g kat blog dia

banyak sangat info yang dia provide utk org2 yg berminat nk buat duit melalui blog nih..Aku pun nak cuba jugak..x rugi mencuba kan..kalau ader rezki...sumanya utk keluarga dan anak- anak.Insya Allah...
Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.