Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

December 15, 2010

xder idea

Dah lama aku x tulis apa2 kat blog ni...entry kali ni pun aku tulis juz untuk mengelakkan blog aku ni x nmpk kosong sgt....
Actually idea nk merapu blm sampai lagi nih...apa aku nk tulis nih....ok aku cite skit pasal aku futher study kat johor lah...( sorilah gambarnye blm dpt di upload lagi )


Aku sambung study kat Kolej Islam Johor...kat kolej ni lah aku kenal mcm2 orng dan bermacam2 saiz...
masa mak ngan ayah htr aku ke Johor ni...benda pertama yg merisaukan aku...ada x org yg nak kawan ngan aku...yg kedua...senang ke nk dapatkan makanan....ha...sebenarnya yg no.2 tu yg jadi no.1..tapi x nak lah nmpak mcm buruk perangai sangat...

Perkara pertama yg paling aku benci masa first time kat Johor...minggu orientasi...mulanya aku fikir mesti aku akan jadi mangsa buli senior2 kat cni...tapi sangkaan meleset sebab..masa orientasi ..aku tgk ramai gak freshie2 yg sesaiz ngan aku...yg lebih besar pun ader...so...x lah segan sangat..kat  sini jugak lah aku dapat nama glamer....disebabkan kat dalam kelas aku ader 3 org nama yg sama...( shima )...maka masing2 ader nickname msg2.....cite 2 yg lain...aku update lain kali ye...


Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.