Jumlah pengunjung setakat ini .

Google+ Followers

Sokongan korang amat , amat , amatttttt dihargai .... ummmmuuuah!

November 30, 2010

kak jue....dimana kau?

Ayah aku seorang CID ( Criminal Investigation Detective )..mak seorang guru...atas sebab2 kesibukan mencari nafkah keluarga ayah telah mencari pembantu rumah bagi membantu mak menguruskan rumahtangga...

Seingat aku la...lebih dr 10 org pembantu rumah yg menjaga aku adik beradik ..start dari aku baby sampai la aku darjah 3...tapi dlm ramai2 ada sorang pembantu ni betul2 memberi impak dalam kehidupan aku skrg...sesuaila dgn tajuk blog aku ni...dia pun XXXL gak masa tu....

Nama pembantu yang berasal dari Kelang ni Juriah @ Kak Jue...usaha mencari gambar dia sedang dijalankan..aku akan upload pic dia nnt...

Menurut kata mak..dia ni mmg rajin.. Rajin mengemas, memasak  dan mahir menguruskan rumahtangga. Yang paling dia rajin....rajin makan....Dia ni mmg rajin melayan  kerenah aku coz masa tu aku kan kecik lagi dan mendengar kata ( mak yg cite kat aku camtu..aku tulis je...) so..disebabkan terlalu sayang n suka kat aku...hampir setiap hari , dia akan bagi aku makan coklat...Ops..masa ni dia jaga kami 3 beradik....kakak aku, aku  n adik lelaki aku....diorng pun dpt mkn coklat gak tapi yg seposen 3....aku...dia bg coklat yg mahal..cadburry , van hoten...

Setelah sekian lama..tanpa sedar badan aku mula mengembang..masa tu umur aku baru 4 thn tp size bdn aku dh mcm budak drjh 1.....
Post a Comment

.

.
.

.

.

.

.

.

.
.